Cele mai zgomotoase boxe portabile ale acestui an

Sunetele cele mai placute sunt emise de dispozitive care folosesc tehnologia intr-un mod echilibrat. Super, dar cum facem cu vibratiile? Tu vrei sa scoti zgomote care sa transforme orice petrecere intr-un haos de distractie. Hai sa vedem care-s cele mai zgomotoase boxe portabile de pe piata. Si apoi convinge-ne ca nu e asa.

Publicat: 10 octombrie 2019, 11:55

Te uiti la ea si pare impunatoare. Are o forma avangardista. Ii citesti brandul de la distanta. Ce tare trebuie sa fie! Dar nu asa se cauta o boxa. Vezi intai cum cauti, pentru ca despre muzica se spun multe. Dar despre boxe, prea putine.

1. Marea stire care o sa te dea pe spate – o boxa portabila nu o sa sune niciodata ca un sistem centralizat dintr-un studio pop. Dar, citeste punctul 2 si o sa-ti mai treaca mirarea.

2. Multumita tehnologiei scoase parca direct din laborator, poti sa te apropii de fiabilitatea unui sistem profesionist. Si la punctul 3 o sa vezi cum faci sa cauti ce-ti trebuie.

3. Marimea conteaza, la fel cum puterea in wati face diferenta intre o gajaiala si-un bas clar. Ar mai fi si rezistenta la apa, ca doar nu o sa trimit lumea acasa din fata blocului doar pentru ca ploua. Adauga capacitatea de volum, capacitatea bateriei si izolarea fonica a boxei si incepi sa te apropii de o decizie informata.

Dar sa vedem ce zic topurile.

Ai $250 de pus de-o parte, adica de partea cealalta a propriului buzunar? Atunci vrei sa te uiti un pic la Soundboks 2 – recunoscut de o serie de site-uri ca fiind cea mai galagioasa boxa portabila. Tu decizi.

UE Megaboom 3, urmasul lui Megaboom 2, s-ar putea sa-ti atraga atentia, daca tot vorbim de bugete serioase.

Undeva in aceasta categorie de buget ar fi recomandat sa incluzi si DiamondBoxx Model XL. Aici e vorba de bass, curat, clar si puternic de se flutura frunzele asternute de toamna pe jos. Sigur, s-ar putea sa ai cateva probleme cu vecinii, daca tii volumul la maxim. Basul coboara pana la o frecventa impresionanta de 39Hz, iar inaltele depasesc limita pe care o poate inregistra urechea umana. Amplificatorul de 12 clase A/B livreaza pana la 960 wati. Ce obtii din toate astea? 120 decibeli seriosi.

Stai, ce, nu poti fara atmosfera? Atunci poate ar trebui sa te uiti un pic si la efecte. De exemplu, boxele care integreaza elemente de muzică live și luminile de petrecere. Un fel de festival portabil – s-ar putea sa te intereseze.

In cazul acesta, boxa portabila Sony s-ar putea sa-ti vina casca, fiindca manusa ar fi greu din moment ce e o boxa. Bifezi linistit basul puternic, luminile colorate, efectul stroboscop si sunetul care te acapareaza, desigur. Foarte simplu, iti activezi blueetoth-ul si se activeaza si lumea cu tine. Arunca o privire si la gama Extra Bass, s-ar putea sa-ti schimb gusturile muzicale subit.

Nu putem sa ignoram, insa, clasa medie.

AOMAIS GO Bluetooth ar putea sa te intereseze, mai ales daca-ti place la sala. Duce un pic cu o gantera de 5kg, dar scoate mult mai mult. 30 de wati obtinuti din doua drivere de 15, baterie cu o capacitate impresionanta de 7200mAh care se incarca in circa 2-3 ore.

JBL Flip 4 ar fi o solutie echilibrata, mai ales daca ai un buget limitat. O boxa mai mica, dar care iti ofera peste asteptari. Nu este chiar un dispozitiv care sa stea cu tine in piscina, dar rezista la cateva stropeli. O baterie proportionala cu marimea – de 300 mAh si cu incarcare in 3,5 ore. 

PARTENERI