Do Not Sell My Personal Information
Home // Arhiva // 2021 sounds great! Acestea sunt cele mai așteptate evenimente de anul acesta! Se va lăsa cu multe premiere!

2021 sounds great! Acestea sunt cele mai așteptate evenimente de anul acesta! Se va lăsa cu multe premiere!

Anul 2020 nu a fost cel mai darnic cu noi, dar se pare că 2021 se revanșează. Pe listă sunt câteva premiere pe care le așteptam de ceva timp. Notează-le!

Publicat: 4 ianuarie 2021, 11:31

Semne bune anul are! În 2021, lucrurile par un pic mai optimiste, iar în materiale de filme, muzică și evenimente se pare că nu vom duce lipsă. Anul va începe cu mult așteptată gală Grammy și cu documentarul lui Billie Eilish. În luna februarie vom avea ocazia să o vedem pe Camila Cabelllo în rolul Cenușăresei, dar surprizele nu se opresc aici.

Uite ce ne-a pregătit 2021!

Premiile Grammy la sfârșitul lunii ianuarie. Printre primii care au făcut pronosticuri pentru Grammy Awards 2021 au fost cei de la Billboard, iar nominalizările oficiale nu diferă foarte mult. Chiar dacă anul 2020 nu a fost extrem de ofertant pentru Beyonce, aceasta a reușit să fie preferata galei de anul viitor și conduce clasamentul cu nouă nominalizări. Imediat după o găsim pe Dua Lipa care a primit șase nominalizări, inclusiv la categoria albumul anului. 

Lansarea documentarului lui Billie Eilish. Billie a făcut marele anunț pe Instagram, acolo unde i-a informat pe fani că documentarul se numește ”BILLIE EILISH: THE WORLD’S A LITTLE BLURRY” și că va fi disponibil în cinematografe din februarie 2021.

”Cinderella”, filmul în care va juca Camila Cabello. Artista va juca rolul principal în „Cenuşăreasa/ Cinderella”, un remake regizat de Kay Cannon pentru Sony Pictures, după o idee a lui James Corden. Noua variantă a poveştii „Cenuşăreasa” va fi mult mai muzicală decât versiunea originală, iar artista nu doar că va interpreta rolul principal, dar va ajuta și la coloana sonoră. Filmul „Cinderella” va avea premiera pe 5 februarie 2021.

Noul ”Gossip Girl”.  Noul show tv se va lansa pe HBO Max, iar vocea lui Gossip Girl va rămâne neschimbată deoarece Kristen Bell a acceptat deja să fie naratorul povestii și în noul serial. Potrivit declarației oficiale, acest serial ”va arăta cât de mult social media – și mediul din New York în sine – s-a schimbat în ultimii ani”. Data lansării a rămas o necunoscută din cauza pandemiei care a anulat filmările. Noua serie va avea 10 episoade, iar actorii deja s-au întâlnit pe platourile de filmare din New York.

Demi Lovato va lansa cel de-al șaptelea album. Revenirea lui Demi Lovato pe plan muzical este unul dintre cele mai așteptate momente ale anului. Chiar dacă a mai lansat piese împreună cu Sam Smith și una după despărțirea de logodnicul ei, Max, fanii vor să primească un album de la artistă. Invitată la podcastul ”(Re)Session”, Demi a declarat că anul acesta va lansa un album nou și un documentar.

Premiera ”D’Amelio show”. Charli, Dixie, dar și părinții lor, Heidi și Marc au semnat cu cei de la Hulu un contract pentru realizarea unui reality show care va avea premiera anul viitor. Cei de la Hulu nu au stat prea mult pe gânduri, mai ales că Charli este o prezență celebră pe TikTok, fiind prima care a reușit să aibă 100 de milioane de urmăritori pe rețeaua socială.

Cel de-al patrulea sezon din ”Stranger things”. Unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix nu își dezamăgește fanii și va reveni cu un nou sezon. Chiar dacă cei de la Netflix nu au confirmat o dată oficială pentru lansare, fanii sunt pregătiți pentru aventură.

PARTENERI