Do Not Sell My Personal Information
Home // Arhiva // 2014

2014

Se termină încă un an… un an plin de concerte, un an al schimbărilor în plan sentimental și un an în care am evoluat foarte mult spiritual. 


Ca de fiecare dată, la sfârșitul fiecărui an îmi fac bilanțul în carieră și-l compar cu ceilalți ani.

Publicat: 29 decembrie 2014, 9:13

Așadar: 

– am avut 155 de concerte 


– am lansat 3 videoclipuri : Decor, Super Soaker, Rece 


– am lansat un nou concept de show : African Show 


– de Revelion voi avea 10 evenimente, acesta fiind cel mai prolific revelion din cariera mea. 


– am apărut în calitate de jurat într-un nou sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” 


– mi-am făcut debutul ca prezentatoare tv la „România Dansează”

– am filmat un videclip nou în Los Angeles, pe care-l voi lansa anul viitor 



Artistic vorbind, am muncit enorm, am evoluat foarte mult și am avut un an extraordinar, exact așa cum mi-am dorit și în care mi-am atins toate scopurile. 

Cea mai fericită sunt pentru single-ul „Rece” (inspirat din viața mea), care a intrat foarte repede în sufletele oamenilor și totodată se aude pe mai toate posturile de radio.



În plan personal… un an plin de șocuri emoționale, plin de situații dificile, pe care nu credeam că o să le trăiesc vreodată, situații care m-au schimbat fundamental ca om și care mi-au oferit o altă perspectivă asupra vieții. 

Tododată, într-un timp foarte scurt, am reușit să trec peste toate lucrurile dificile și să trăiesc o poveste de dragoste incredibilă, sinceră, așa cum mi-am dorit dintodeauna. 



Am învățat că viața îți dă o lovitură, dar imediat îți poate da și o bucurie imensă, am învățat că există o balanță a binelui și că oamenii care îmi fac rău, vor plăti cumva, cândva.

 

2014 va rămâne un an decisiv și marcant în viața mea, un an în care am învățat foarte multe lecții și un an în care viața mi s-a schimbat radical. 



Cred că anul ce va veni va fi plin de pace interioară, de liniște sufletească și va fi un an în care lucrurile se vor așeza exact așa cum îmi doresc. 



Cu bine, 2014!

PARTENERI