E mare tam-tam pe scena politică în acest moment și în curând vom avea nevoie de o nouă nominalizare în funcția de premier. Cine să fie, cine să fie?

Pentru a mulțumi pe toată lumea, Liviu Dragnea a decis ca fiecare român să fie Premier timp de o zi!

Este timpul să ne mai detensionam puțin din această criză guvernamentală care a cuprins România și să facem câteva propuneri pentru funcția de Prim Ministrul României din rândul artiștilor:

-Andra pentru că niciodată nu trebuie să spună niciodată și ar putea forma Guvernul de Nu-Mă-Uita.

-Carla' Dreams pentru că ar putea aplica mereu legea minus cu minus fac plus.

-Smiley pentru că ar putea fi primul Premier cu cel mai lung păr de până acum și dacă a fost în juriul la Vocea României atunci se pricepe și la Vocea poporului.

-Delia. Ce are ea și nu are alt prim ministru? pentru că e nevoie și de o divă în Guvern care să schimbe mentalități și să vină cu o viziune modernă și să facă din economia României un mare hit.

-Alex Velea este candidatul ideal pentru un Premier nonconformist care are grijă de imaginea lui și în plus ar putea să o propună pe Antonia drept purtător de cuvânt al Guvernului ceea ce ar bucura pe toată lumea.

-Dorian Popa. De ce, nu? Pentru că arată bine, e un băiat haios și sigur ar face fața și acestui rol.

-Florin Salam pentru că la conferințele de presă cu Prim Ministrul Salam, nu s-ar ține discursuri plictisitoare, ci s-ar da doar dedicații.

-Grasu XXL pentru că guvernul lui nu ar fi orice guvern, ci va fi blană de urs.

 


Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.