Veste bună pe care românii o așteaptă de multă vreme. În curând se va putea călători în Canada fără vize.

DRAGOBETE! TOP 8 declarații de dragoste personalizate în funcție de diverse figuri politice!


Acordul comercial dintre Uniunea Europeană și Canada, care va da posibilitatea românilor să călătorească fără vize în statul nord-american, a fost aprobat miercuri cu o majoritate covârșitoare în Parlamentul European.Nu puteam rata un subiect atât de important și am pregătit câteva glume despre o posibilă emigrare în masă a românilor în Canada:

S-au ridicat vizele pentru Canada! Acum și Fuego se poate stabili în această țară, nu numai Ștefan Hrușcă.

Foarte mulți vasluieni sunt încântați de gândul să emigreze în Canada pentru că au auzit că acolo lumea se îmbracă foarte gros deci vor avea la discreție multă pufoaică din care să facă țuică.

Chiar și PSD se gândește să își deschidă o filială a partidului în Canada pentru că au auzit că acolo este extrem de frig și nu prea protestează lumea în stradă.

Imediat ce s-a aflat în România că s-au ridicat vizele pentru Canada, cea mai populară căutare pe google a fost curs de limbă canadiană.

Românii sunt sceptici cu privire la emigrarea în Canada. Tot mai mulți se interesează dacă micii preparați din carne de elan sunt la fel de gustoși ca cei din România.


Mulți cântăreți deja se pregătesc pentru turnee în Canada pentru a cânta pentru comunitatea de români care se va stabili acolo. Melodiile lor vor fi personalizate, de exemplu, Foaie verde de arțar, trandafir de la Quebec, M-a făcut mama canadian, Cine-a pus cârciuma-n Toronto, La elanul bălan, După pui de canadian, etc

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.