Marian Godină este singurul polițist care și-a propus nu doar să fluidizeze traficul ci să fluidizeze și lecturatul. El a devenit cunoscut pe Facebook prin poveștile amuzante legate de serviciul sau ca polițist la circulația rutieră, iar în urma succesului avut s-a decis să își lanseze propria sa carte, "Flash-uri din sens opus", pe care o puteți comanda de aici.

TOP 10 cele mai tari glume despre Ziua Internațională a Cărții!


   În spiritul plin de haz al lui Marian Godină, ne-am gândit să îi dedicăm zece lucruri despre lansarea cărții sale:1.Pentru că polițistul Marian Godină e un om cu suflet mare, pe lângă cartea sa Flash-uri din sens opus, va scoate și varianta Audiobook pentru colegii săi milițieni care abia buchisesc și nu prea le au cu cititul.

2.Unii teribiliști care nu se omoară cu cititul au declarat că vor să ia autograful polițistului Marian Godină direct din trafic, pe procesul verbal!

3.După ce au auzit ca Dacian Cioloș va fi prezent la lansarea cărții, deputații și senatorii l-au invitat pe polițist în plenul Parlamentului ca să țină o cuvântare legată de implicațiile cărții sale asupra literaturii românești și contribuția operei sale la respectarea codului rutier.

4.Klaus Iohannis a răspuns scurt, caracteristic, pe acest subiect: "Dacă mai scrie încă o carte, poate candida și la președinție. Totuși, eu aș fi ales alt nume,  "Flash-uri, pas cu pas", ar fi fost un nume mult mai bun."

5.Editura care i-a tipărit cartea a recunoscut că atunci când polițistul Marian Godină s-a dus cu manuscrisul, reprezentanții au crezut că este o farsă și au râs cu lacrimi, cum să scrie un polițist o carte?! Ce a scris, mențiunile din procese verbale? A adnotat codul rutier? Practic, nu le venea să creadă, dar el se pare că a spart toate tiparele legate de polițiști.

6.Marian Godină e singurul polițist care pe lângă amendă sau avertisment îți poate da șansa să apari în noua sa carte, în caz că va scoate volumul doi.

7.Marian Godină este total atipic pentru poliție, el pe lângă faptul ca are umor este și cinstit, și corect și respectă legea.

8.În curând, dacă vor mai apărea oameni ai legii ca Marian Godină o să dispară bancurile cu polițiști și o să apară bancurile spuse de polițiști.

9.Domnul Godină a generat, recent, un scandal îndrăznind să amendeze un sofer al unei doamne de la Crucea Roșie. Marian nu a lăsat capul jos, închinându-se la doamna de la Crucea Roșie, ci a făcut plângere la procurori și teoretic i-a pus cruce.

10.Marian Godină își atenționează fanii: "Chiar dacă șoferii opriți de mine îmi vor lăuda cartea, în trafic o să le citez din altă carte, din codul rutier."

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.