Pițipoancele din România se simt ignorate de la un timp, știrile prezentând articole ample despre evoluția fetelor care joacă tenis la Turneul Fed Cup.

Vine frigul?! O pițipoancă a fost surprinsă cumpărându-și lenjerie intimă


   Ne-am săturat de atâta tenis, toată lumea le laudă pe fetele alea care dau cu o paletă într-o minge, mare lucru, ce să spun. Păi noi facem numeroase sacrificii să fim în prim plan ul presei tabloide, ședințe de înfrumusețare zilnice, mers pe tocuri tot zilnic, operații estetice, plus efortul de prinde în plasă vreo vedetă care să ne propulseze în lumea showbiz-ului și apoi să avem emisiunea noastră.
 
 E clar că trebuie să luăm atitudine și astfel, mai multe fete ne-am gândit să lansăm un turneu inedit denumit Bed Cup, cu miză destul de mare, un miliardar tânăr, fără obligații și extrem de generos. Credem că nu mai are rost să detaliem în ce vor consta probele preliminare, sferturi, semifinale, etc. Vor fi meciuri unul la unul în care cea mai tare pițipoancă va folosi toate mijloacele necesare, farmece feminine ca să câștige trofeul Bed Cup.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.