Un procent semnificativ din elevii care trebuiau să participe astăzi la simularea pentru Bacalaureat la probă de Limbă și Literatură română au ales să își petreacă ziua la terasă, profitând de vremea însorită și călduroasă.

Cum ar arăta subiectele de Bacalaureat dacă ar fi inspirate de activitatea DNA


   E păcat de vremea caldă de afară să o irosești pe o simulare de Bacalaureat pe care oricum o să o pice toată lumea, a ținut să comenteze unul din liceeni care trebuia să fie în sala de examen pentru simularea de la Bacalaureat.
 
 Nu e grabă cu BAC-ul, ai toată viață înainte să iei examenul ăsta care nu îți folosește la nimic. Îți trebuie doar dacă vrei să fii antrenor de fotbal, că am văzut că nu îl lasă pe Rădoi să fie antrenor că nu are BAC. Eu nu am treabă că nu vreau să fiu antrenor, eu o să mă specializez în combinații, pe barosaneala, să învăț să fac bani, nu să comentez pe Eminescu, a declarat un tânăr aflat la o terasă, servind o bere rece.
 
 Noi facem simulările pentru plajă, pentru vară 2016, uite ce cald e, cum să stăm în clasă pe vremea asta superbă, a adăugat o tânără din același grup care nu se grăbește să se pregătească pentru Bacalaureat.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.