Prin metode operative ce țin de secretul jurnalistic și prin alte surse anonime, am reușit să procurăm o listă de preparate pe care procurorii DNA au servit-o de Revelion 2018. Așa cum v-ați fi așteptat, procurorii au un meniu aparte și felurile lor de mâncare sunt influențate de activitatea lor de investigare a faptelor de corupție și alte abuzuri.

Primiți cu mandatul? Cum s-ar numi colindele de Crăciun dacă ar fi interpretate de cei de la DNA

Preferințele culinare au fost dezvăluite și vă vom prezenta, în exclusivitate, meniul procurorilor DNA:


-Ciorbă de pui a la Coldea

-Friptură la cuptor cu executare și garnitură de cartofi filați

-Pastramă de vânat audiat, servit cu mandat

-Piure de mazare exotica

-Abulz cu smântână bine vătămată cu mămăliguță prăjită la gratii

-Chifteluțe penale macerate la dosar

-Cârnați inculpați afumați la răcoare

-Sărmăluțe în foi de stenograme

-Tradiționalul desert Kürtős Kövesi

-Prăjitura Cătușamisu

-Vin Lacrima lui Ghiță, Vin Beciul Domnesc și Vin mascații

 

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.