Klaus Iohannis, președintele României, duce o viață normală ca și noi, iar în această zi de vineri, înnorată și ploioasă , s-a plictisit atât de mult la Cotroceni încât a chemat de urgență toți consilierii prezidențiali pentru a-l ajuta să decoreze sufrageria prezidențială cu ordinul Livingul României, în grad de mare incintă.

Compania telecom la care Klaus Iohannis are abonament a raportat că anul trecut, președintele a consumat doar două minute!


   Evident, consilierii nu au fost de acord că președintele Klaus să își decoreze singur sufrageria dar ordinul este ordin și nu au comentat ci au aplicat întocmai prevederile prezidențiale și au mutat corespunzător mobila și decorațiunile după cum a dorit Klaus Iohannis.
 
 Klaus Iohannis a inspectat și alte încăperi ale reședinței prezidențiale și a decis ca pe viitor chiar și băile să fie decorate după cum va dicta el la momentul respectiv, pentru că nu e normal să lăsăm lucrurile așa cum sunt de zeci de ani, el reprezintă România lucrului bine făcut, iar lui nu i se par foarte bine făcute, decorate acele încăperi.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.