Cazul revoltător de la Liceul Tudor Vianu scoate la iveală noi nereguli și excese ale dascălilor. Scandalul de la Liceul Tudor Vianu din Capitală ia amploare, după ce un profesor de acolo a fost acuzat că i-ar fi spus unui băiat să se târască în genunchi dacă vrea un punct în plus la teză.

Legea antifumat va intra în vigoare! Elevii întreabă dacă vor putea fuma în continuare în băile școlilor, considerat loc privat


   Mulți elevi, sub protecția anonimatului, au declarat că erau puși să extragă radicali din orice, să extragă sinusul, cosinusul deși unii elevi nu aveau nicio problemă cu sinusurile, medicii confirmând că nu suferă de sinuzită.
 
 Alți elevi spun că erau obligați să șteargă tabla după ore cu apă rece și cu buretele murdar, în secolul XXI nu e normal să speli tabla ca pe vase, acum există touchscreen, tehnologii moderne, etc. În plus, la ora de sport, elevii erau umiliți să alerge ture întregi de teren, să facă genuflexiuni și alte excese de acest gen. E posibil ca Ministerul Educației să propună echipament de protecție obligatoriu la orele de matematică, cum ar fi genunchere, cotiere, elevii fiind feriți de orice pericol în caz că vor să se târască, să meargă în coate, pe burtă sau în mâini. 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.