Celebrul polițist Marian Godină, cel care a reușit să revoluționeze Poliția Romană, a lansat recent o carte care pe lângă povestiri haioase și date biografie, dar și o serie de sfaturi șoferilor care sunt opriți în trafic de polițiști. În urma acestui succes, mai marii Poliției Române au decis să introducă anumite pasaje din cartea polițistului din Brașov în codul rutier, reprezentând abordări moderne ale traficului rutier și a relației cu polițistul rutier.

Top 10 lucruri despre lansarea cărții "Flash-uri din sens opus" a lui Marian Godină, cel mai haios polițist!


   ”Nu dă bine să faci pe prostul, iar asta sigur îl va deranja pe polițist. Așadar, o replică mai bună ar fi de ”stiu de ce m-ați oprit”. Aceasta merge la fix cu un zâmbet, indiferent de sex și de varstă”, scrie polițistul în cartea sa, ”Flash-uri din sens opus”. Pornind de la acest citat din cartea lui Godină, iată un exemplu de întrebare pentru examenul de permis:
 
 Cum trebuie să te comporți când te oprește un polițist în trafic?
 
 a)Nu opresc pentru că nu am făcut nimic.
 
 b)Opresc, dar cer actele polițistului, ordinul de lucru și foaia de parcurs.
 
 c)Opresc, zâmbesc și recunosc imediat de ce am fost oprit în trafic.
 
 Inițiativa Poliției Române de a moderniza codul rutier va ajunge în curând în Parlament și politicienii vor decide dacă noile amendamente din romanul lui Marian Godină vor fi acceptate pentru noua versiune a codului rutier.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.