Foarte mulți români au apreciat vestimentația lui Klaus Iohannis aflat în vizită la baza militară de la Mihail Kogălniceanu. Pozele postate pe facebook pe contul oficial Klaus Iohannis au strâns aproape 50 de mii de like-uri și mii de comentarii prin care românii se mândreau cu eleganța vestimentară a președintelui. Ținuta casual a lui Klaus Iohannis a stârnit și interesul multor designeri vestimentari de la noi din țară.

Cele mai tari MEME-uri cu poza lui Klaus Iohannis la baza militară de la Kogălniceanu!


 Mă bucură enorm să văd că românii încă apreciază când văd un bărbat bine îmbrăcat care își alege vestimentația cu grijă și în funcție de treburile pe care le are de rezolvat în acea zi, smart casual, business. Entuziasmul românilor care au apreciat look-ul președintelui mă motivează să mă gândesc la o posibilă candidatură pentru președinție în 2019, a declarat Cătălin Botezatu.


 O vestimentație relativ banală, dar care surprinde prin simplitate și corect accesorizata cu o pereche de ochelari Ray Ban Aviator a stârnit valuri de aprecieri și aplauze. Este evident că românii își doresc un președinte care să îi reprezinte cu stil și cu o vestimentație cool, trendy, mereu la modă, a adăugat Cătălin.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.