Atacurile cibernetice lovesc din nou românii! Un manelist a raportat cel mai furios atac cibernetic înregistrat vreodată în România. Un hacker fără scrupule a preluat controlul calculatorului său și a șters irecuperabil toate folderele cu manele pe care le avea downloadate de-a lungul anilor, o întreagă discografie.


  După spusele cocalarului păgubit, era aproape un terra de manele, manele noi 2017, manele super tari, manele goldies, manele de manele, manele turbo, manele pe sistem, tot ce vrei. Practic, românul respectiv a pierdut tot. Putea să îmi șteargă alte porcării pe care le aveam instalate pe calculator, chiar și windows-ul, dar s-a legat fix de comoara lui, cel mai de preț lucru, folderele cu manele.

TOP 10 măsuri de precauție luate de oficiali pentru a evita atacurile cibernetice pe site-urile instituțiilor!


 Ce este și mai grav este că manelistul nu avea niciun backup făcut și datele sunt pierdute definitv. "Dementul ăsta de hacker mi-a șters și folderele cu muzică de petrecere, lăutăria aia veche, adică nu manele. E un frustrat care nu s-a distrat în viața lui", a declarat plin de mâhnire și aproape cu lacrimi în ochi manelistul lovit de hackeri.

 

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.