Pe principiul "eu când vreau să fluier, fluier", orice tipă e liberă să se "combine" cu cine vrea ea. Dar mare atenție când alegeți. Pentru că sunt şi tipi de care poate ar fi mai bine să stați departe. Sau măcar să vă asigurați că sunt exact ceea ce vă doriți înainte de a trece la "next level". Nu de alta, dar s-ar putea să vă complicați inutil şi nici să nu vă simțiți chiar atât de bine pe cât ați crede.

7 fobii legate de sex despre care habar n-aveai că există

Aşa că avem câteva indicii prețioase pentru voi despre tipii cu care probabil nu ați vrea să faceți sex vreodată. Sau poate ați vrea, dar măcar să ştiți ce vă aşteaptă!

Egoistul

Un tip egoist este cel mai rău cu care te-ai putea combina. Pentru că îşi urmăreşte doar interesul propriu. Da, chiar şi în pat! Şi dacă te bagi la aşa ceva, ar fi bine să te aştepți la o doză de indiferență din partea lui fix când îți e lumea mai dragă...

Leneşul

Uneori e bine să deții tu controlul, dar câteodată e bine să mai preia şi celălalt inițiativa. Dar dacă lui îi e prea lene... o să ai mult de furcă!

Ruşinosul

Come on... Dacă şi în cele mai intime momente pe el îl loveşte jena sau timiditatea, s-ar putea să nu fi nimerit prea bine. Orice învăț are şi dezvăț, dar îți trebuie multă răbdare. Baftă!

Grăbitul

Un tip care arde mereu prea repede etapele când vine vorba de sex s-ar putea să se apropie mult de egoistul de care vorbeam mai sus. Încearcă să-i explici că pentru tine "încălzirea" chiar contează. Dacă nu se prinde, mai bine grăbeşte-te tu spre casă, că s-ar putea să nu merite.

Neatentul

Nimic nu e mai nasol decât să te combini cu un tip care e mereu cu gândul la altceva decât la ce faceți voi acolo. Iar dacă te mai trezeşti şi cu un "shhhh" din partea lui doar pentru că a auzit un păianjen cum îşi țese pânza fix când tu te bucurai mai tare de moment... No comment!