E vară şi toată lumea e cu gândul la o vacanță de măcar câteva zile la mare. Şi, de ce nu, la o partidă de sex pe plajă. Sună tentant, este? Şi romantic! Şi poate kinky! Well, e cam interzis pentru că plaja e un loc public, dar asta s-ar putea să fie mai mult o chestie "pro" pentru unii, decât "contra".

11 chestii despre sex pe care e bine să le afli până la 20 de ani

Dacă nu-ți pasă de amenda pe care o rişti dacă te prinde cineva, s-ar putea totuşi să te intereseze câteva chestii. Apoi decizi tu dacă sexul pe plajă e overrated sau nu ;)

Să te aştepți să termini partida cu nisip prin locuri în care nu credeai că ar putea ajunge ceva vreodată.

*

Probabil nu te încântă ideea de sex cu şmirghel nu? Well, dacă vrei un sex on the beach care nu e cocktail, ar fi bine să te împaci totuşi cu ideea.

*

Crezi că nisipul e cea mai mare problemă când vine vorba de sex pe plajă? Veşti proaste! Nu e! Nu crezi? Gândeşte-te la tot felul de insecte şi viețuitoare care trăiesc în marea aia de nisip. Not a great picture, right?

*

O pătură, un prosop, un cearceaf, orice chestie pe care vă puteți tăvăli e un "must have". Serios! Da, probabil când te ia valul nu te mai gândeşti la asta, dar doar aşa ai şanse să scapi mai uşor de punctele 1, 2 şi 3. Şi de eventuale accidentări (pe plajă mai "trăiesc" şi cioburi, aşchii, fragmete de scoici).

*

Avem şi o parte bună! După sex poți să te arunci în apă şi să te speli. Simplu! Oricum, bagă şi un duş normal cât de curând ai ocazia. Apa sărată nu face chiar atât de bine zonelor... sensibile.