STAR BLOG

Un colţ de rai

0 comentarii  •  de Alina Eremia

Întotdeauna mă delectam la cafeaua de dimineaţă cu poze din locuri exotice şi mă proiectăm pe plajele însorite, cu nisip fin şi apă turcoaz. Ce bine este să visezi, pentru că visele devin realitate.

Doar ce m-am întors din Maldive, din vacanţa mult dorită. Nu cred că puteam alege o destinaţie mai frumoasă! Drumul a fost o întreagă aventură, dar nici nu am resimţit cele 11 ore de zbor. Entuziasmul meu îşi spunea cuvântul.

Când am ajuns la resort-ul unde mă cazasem, am fost întâmpinată cu ospitalitate, am servit tradiţionala nucă de cocos la umbra palmierului şi am fost condusă spre căsuţa de pe plajă.

Nu am rezistat 5 minute în camera! Am plecat să explorez insula. Fascinată de flora bogată, de albastrul cristalin al oceanului, m-am plimbat ore în şir pe nisipul care parcă îţi făcea masaj la tălpi.

În fiecare zi, am bifat câte o activitate. Am mers cu jet ski-ul, am fost într-o excursie unde am văzut cum trăiesc localnicii, cultura lor, atât de diferită de a noastră, am mers cu barca pe o insula privată în mijlocul oceanului pentru a privi apusul soarelui, o imagine care te lasă cu suflarea tăiată. Dar punctul culminant a fost când am mers până în mijlocul oceanului pe o saltea , trasă de o barcă de viteză, care te aruncă la impactul cu valurile. Mi-a cam fost pusă la încercare adrenalina.

Trebuie să recunosc că am dus dorul mâncării româneşti! Avem cea mai gustoasă bucătărie din lume!A fost o experienţă pe care aş repeta-o oricând. M-am distrat, mi-am încărcat bateriile şi m-am întors cu forţe proaspete!

Doar mă aşteaptă o piesă cu un videoclip foarte drăguţ de lansat, nu? Curioşi?  

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN STAR BLOG