Se întâmpla prin clasa a III-a când am intrat pentru prima dată în cabinetul de muzică. Cum intrai în cladire, pe ușa din dreapta, o scară in formă de spirală cobora în subsolul școlii, iar acolo, era locul de unde începea muzica.

M-am dus să cânt in corul școli, inițial, pentru a scăpa de timiditate. Eram extrem de timid și nu vorbeam cu nimeni, nici din clasa mea și nici din școală. Ai mei, văzând că acasă mai tot timpul cânt și ascult muzică, să fiu într-un cor ar fi îmbinat utilul cu plăcutul. Utilul trebuia să fie ca eu să incep să interacționez cu ceilalți colegi.
Acolo l-am întâlnit pe Nicu, bateristul Vunk. Și el era acolo, tot pentru prima dată. Am intrat amândoi, foarte repede, și în corul școlii, dar și in trupa școlii.

Pe atunci, să faci parte din formația școlii, era un fel de a fi vedetă in echipa de baschet in universitășile americane. Primeam bilețele de la fete in curtea școlii, plecam de la ore când voiam, pe motiv că merg la repetiții la muzică. Era un fel de aură. Dar, cel mai important pentru mine, era că,în sfțrșit, găsisem bucuria în a merge la școală.

Acolo am descoperit cât de tare vreau să fac doar muzică în viața mea și să trăiesc doar din asta.
Cu Nicu am început și am făcut trupa VUNK. Pe atunci se scria Vank. Atunci și acolo a început o poveste care durează o viața întreagă.

De curând am văzut că se poate scoate ora de muzică din programa de clasa a VIII-a. Orele de muzică nu sunt pentru toată lumea, într-adevăr. Dar pentru cei carora le poate schimba viața definitiv, sunt miraculoase.
Găsește-ți pasiunea și fă orice să devină modul tău de viață. Este primul pas spre fericire.