Tatăl meu a fost primul meu model în viață: un om extraordinar din foarte multe puncte de vedere. Vă povesteam într-o postare anterioară, că inclusiv vocea și pasiunea pentru muzică am moștenit-o de la el. Întotdeauna m-am uitat la el cu admirație... Când am mai crescut, mi-am mai făcut un model de urmat, de data aceasta fiind influențat de sora mea. Cred că este important să îți alegi cu grijă modelele în viață și să aspiri să devii mai bun, luându-ți ca model conduita oamenilor pe care îi admiri. Asta nu înseamnă să copiezi, bineînțeles, ci să te inspiri de la cei mai mari, mai buni, mai experimentați.

Cum spuneam, cu regele muzicii pop, Michael Jackson, am început de mic călătoria. Țin minte de parcă a fost ieri, sora mea avea postere cu Michael și în spatele șifonierului. ☺) Am văzut la ea și a început să-mi placă și mie foarte mult. Apoi pe la 7-8 ani am început să îl imit: îmi puneam chiloții peste pantaloni, ca să semene cu costumele lui, și începeam să dansez prin casă! 

Și acum am zile când fac "cură de Michael Jackson" și îl ascult toată ziua. Știu cam totul despre el pentru că îl consider mult mai mult decât un artist...pentru mine el a schimbat lumea, nu doar muzica. El a trezit în oameni dorința de a fi mai buni, de a schimba ceva, prin versurile lui, prin vocea sa. Cred că Michael Jackson va trăi mereu în sufletele noastre, ale tuturor!