Sia a fost unul dintre cei mai tari invitați ai lui James Corden de la The Late Late Show. Artista și compozitoarea de origine australiană are un talent nebun și e absolut "delicioasă" și mereu plină de surprize. Pregătește-te să o auzi vara asta la ZUtopia Music Festival!

Rihanna deschide ZUTOPIA Music Festival, cu Steve Aoki şi Sia

Cu peruca în două culori, care a devenit deja un trademark pentru Sia și o fundă uriașă pe cap, cântăreața de origine australiană a fost unul dintre cei mai tari invitați ai lui James Corden de la The Late Late Show. Sia l-a făcut și pe Corden să poarte o perucă asemănătoare. Cei doi au cântat împreună hiturile  “Chandelier”, ”Diamonds”, “Elastic Heart,” “Alive” și “Titanium” și au vorbit despre vrute și nevrute.

VIDEOCLIP NOU: Sia - Cheap Thrills (ft. Maddie Ziegler)

Sia a discutat deschis despre dependența de droguri și alcool cu care s-a confruntat în trecut. Apropo, știai că Sia poate să-și dea degetele peste cap? Oare va face asta și la București? Așază-te comod pentru următoarele 10 minute și dă play!

Biletele şi abonamentele sunt disponibile în rețeaua Eventim şi online pe www.eventim.roIntră în fiecare zi pe ZUTV.ro şi vezi ce mai e nou legat de ZUTOPIA Music Festival! Te ținem la curent! SEE YA THERE!