UPDATE 2: Cheloo, de la Paraziţii, a fost pus sub control judiciar, într-un dosar de trafic de droguri. Cheloo are şansa să-şi dovedească nevinovăţia în libertate, după ce ar fi încercat să plaseze câteva grame de cannabis unui ofiţer sub acoperire.

 UPDATE: "Mă simt ca un lup între oi" a declarat Cheloo, la intrarea la DIICOT. Membrul trupei Paraziţii a venit cu zâmbetul pe buze la audieri. La casa sa din Breaza, ofiţerii DIICOT au găsit câteva grame de cannabis, deţinut pentru consum propriu.

SURSA FOTO: Inquam Photos

 A cântat despre droguri, dar se pare că nu s-a limitat doar la atât. Procurorii DIICOT l-au adus la audieri pe Cheloo de la Paraziţii, sub acuzaţia de consum şi trafic de droguri de mare risc.

Pe numele său adevărat, Cătălin Ştefan Ion, Cheloo ar fi făcut schimb de vicii la petreceri, aducând diverse cantităţi de droguri, în special cannabis, pe care îl împărţea şi cu ceilalţi invitaţi.

În dosar sunt vizate în total 90 de persoane, care urmează să fie aduse la audieri. Potrivit anchetatorilor, ar fi vorba de o întreagă reţea de trafic de droguri. Azi noapte şi azi dimineţă s-au făcut 10 percheziţii în Bucureşti şi Prahova, inclusiv la locuinţa lui Cheloo, care din 2014 s-a mutat într-un sat de munte, în apropiere de Breaza.

Întreaga reţea este filată încă din 2015.

Revenim cu amănunte, dacă se întâmplă ceva nou. Staţi pe ZUTV.RO.