Trei săptămâni i-au trebuit Rihannei să doboare toate recordurile cu albumul ”Anti” și cu piesa ”Work”, pe care o cântă împreună cu Drake. Riri a ajuns pe primul loc în cele mai importante topuri din lume și scrie istorie în muzică, alături de Elton John, Janet Jackson și The Beatles.

ASCULTĂ: Rihanna feat. Drake - Work

Când vine vorba despre muzică, Billboard are cel mai important cuvânt de spus. Albumul ”Anti” pe care Rihanna l-a lansat pe 28 ianuarie a ajuns number one în topul Billboard în prima săptămână de la lansare. Piesa ”Work” a fost prima pe care Rihanna a promovat-o și a ajuns pe prima poziție în iTunes, în 91 de țări, în mai puțin de două zile de la lansare. 

VIDEO: Știai că Sia cântă ”Diamonds” mai bine decât Rihanna și că a fost dependentă de droguri? Vezi cea mai tare apariție a ei!

Rihanna a făcut aroganța maximă și a oferit albumul fanilor pentru a-l downloada gratuit, în primele ore după ce l-a lansat. Riri a bătut până și recordul lui Adele. ”Anti” a depășit în topuri albumul ”25”, pe care îl lansa Adele pe 20 noiembrie. Rihanna se pregătește să lanseze și videoclipul piesei ”Work”. Aici poți să vezi primele imagini behind the scenes.