Anul trecut, "Orașul Faptelor Bune" a fost timp de o săptămână locul unde s-au produs minuni, s-au scris povești cu final fericit și oamenii care au avut nevoie i-au întâlnit pe cei care au avut de unde să-i ajute. Iar tu ai trăit cu noi fiecare emoție, ți-ai deschis inima și ne-ai arătat că românii au suflet bun.

DJ-i Radio ZU şi-au propus să rescrie iarna asta cea mai frumoasă poveste de Crăciun. Buzdugan şi Morar alături de cei mai tari artişti din România te invită să faci parte din aventura pusă la cale împreună cu Primăria Municipiului București și Creart. Piața Universității din București se transformă în #OrasulFaptelorBune şi să îi facă pe oamenii care „au nevoie” și oamenii care „au de unde” să se cunoască!

VIDEO: Piesa asta este mai tare ca "Despacito". A doborât recordul de streaming pe Spotify

Timp de o săptămână (16 - 23 decembrie), șapte DJ de la Radio ZU: Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma (asistenta lor de la matinal), Adi Mihăilă, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Flick Domnul Rimă și colega lor de la știri Tea Teodorescu vor locui într-o casă de sticlă construită în Piața Universității, „la statui”, și vor transmite live 24/7. Misiunea lor: să ajute la realizarea cât mai multor fapte bune. 

În #OrasulFaptelorBune te asteaptă ZUper concerte în fiecare seară, street food, vin fiert, turtă dulce și multe alte bucurii de-ale iernii. Ca să-ți faci o idee: cam asta s-a întâmplat anul trecut!