Una dintre cele mai tari trupe din anii 2000 e gata să revină pe piață cu un sound nou și o nouă solistă. E vorba despre Black Eyed Peas, care au ales deja o înlocuitoare pentru Fergie.

Black Eyed Peas a refăcut piesa ”Where Is The Love”, după 13 ani

Presa internațională scrie că fosta Pussycat Doll, Nicole Scherzinger, îi va lua locul în trupă lui Fergie. Mai ții minte hiturile ”My Humps”, ”Where is the love” sau ”Meet me halfway”? Sigur le fredonai și tu în urmă cu câțiva ani. După ce o vreme au stat în umbră, băieții de la Black Eyed Peas s-au hotărât să revină pe piață. Publicația Idolator scrie că în locul lui Fergie va fi Nicole Scherzinger. Cântăreața a făcut parte dintr-o altă trupă care făcea senzație în urmă cu câțiva ani. După destrămarea Pussycat Dolls, lui Nicole nu i-a mers foarte bine în cariera solo.

VIDEO: Cum reacționează adolescenții când ascultă muzică din anii 2000?

Fergie, pe de altă parte, s-a reinventat de când nu mai cântă cu Black Eyed Peas și pare că îi priește ca artist solo. Așa că schimbarea ar fi una win-win pentru toată lumea. Will.i.am și băieții s-au întâlnit deja cu Nicole pentru a pune la cale detaliile, iar primele fotografii par să confirme zvonul. Chiar dacă informația nu a fost confirmată oficial, nu iese fum fără foc, nu-i așa?

Sursa: Idolator