Unor staruri li se urcă celebritatea la cap atât de rău, încât uită de unde au plecat. Și, mai important decât atât, uită că fanilor le datorează ceea ce sunt astăzi. În loc să fie recunoascătoare, vedetele se poartă extrem de urât cu admiratorii lor și nu numai. Sigur, nu e general valabil, dar sunt câțiva care fac de râs o întreagă breaslă.

10 trupe celebre care s-au lansat cu nume PENIBILE. Maroon 5 sau Queen sunt printre ele!

Kevin James nu vorbește personal cu nimeni, ci numai prin intermediul asistenților. Odată, a făcut scandal pentru că o chelneriță l-a întrebat ce dorește să comande. Atunci când intră în magazine, staff-ul lui îi avertizează pe angajați că nimeni nu trebuie să-l privească direct în ochi.

Rihanna și-a făcut de râs pe Twitter o fană de 16 ani. Se întâmpla anul trecut, când fata a ales să poarte la balul de absolvire o rochie asemănătoare cu una pe care diva a purtat-o la un eveniment monden. ”Bad Girl Riri” a făcut-o de râs pe net și 35 de milioane de oameni au văzut imaginea...

Christian Bale are probleme grave de comportament și nimeni n-a scăpat până acum. Familia, staff-ul și fanii au fost ”victime” sigure. Fostul PR al actorului a dezvăluit că Bale a amenințat cu moartea un fan care l-a enervat, iar pe o fetiță care i-a cerut un autograf, a făcut-o să plângă.

Jerry Seinfeld e campion la astfel de faze. Un fan care a avut ”norocul” să stea în același hotel cu el a povestit că Seinfeld s-a luat de o întreagă echipă de baschet, fără ca băieții să-i facă nimic. Mai mult, a golit farfuria cu micul dejun chiar la recepție și a făcut scandal pentru că nu-i plăcea cum au fost gătite ouăle...

Ariana Grande a enervat nu numai fanii, ci o întreagă națiune de curând, când a strigat în gura mare: ”Urăsc America! Îi urăsc pe americani!” Chiar dacă a revenit cu explicații și s-a ”scos”, gafa va rămâne mult timp în memoria fanilor, care au taxat-o.

Michael Jordan întrece pe mulți când vine vorba de tupeu. Fostul star NBA a avut un conflict cu rapper-ul Chamillionaire, care i-a cerut un autograf. Jordan a vrut să-i vândă o jachetă de 15.000$, dar rapper-ul a refuzat s-o cumpere. Aroganța lui Jordan s-a văzut și atunci când a primit o stea pe Hall Of Fame. A ținut un discurs de 23 de minute în care s-a luat de toată lumea care a refuzat să-l ”pupe în fund” de-a lungul timpului.