News

7 lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre prietenii din liceu

Despre prieteniile din liceu se spune că durează toată viaţa, dar uneori ele nu ţin nici măcar până la finalul celor patru ani. Şi asta pentru că toată lumea se schimbă în timpul liceului, iar cei cu care rezonai perfect în clasa a 9-a s-ar putea să nu mai fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine într-a 12-a. Ca să nu mai vorbim de anii ce urmează.

Tipuri de colegi pe care toată lumea îi are în LICEU. Tu cu care ai fi prieten?

Părţile bune probabil le ştii, dar uite 7 lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre prietenii din liceu:

Unii dintre ei te dezamăgesc mai repede decât crezi. Nu e o tragedie atât de mare cum crezi pe moment când nu mai sunteţi "BFF". Sigur te împrieteneşti tu cu alţii.

Natura prieteniei voastre se va schimba. Poate într-a noua sunteţi cei mai buni prieteni, poate chiar pentru că aţi fost colegi şi în generală, dar lucrurile s-ar putea să nu stea la fel şi în anii următori. Nu zice nimeni că vă certaţi, dar e foarte posibil ca lucrurile să se schimbe între voi. Chiar şi tu poţi fi în postura de a-ţi dezamăgi prietenul. Nu e o crimă! În timp, interesele şi priorităţile se schimbă. La fel şi prietenii.

Gaşca ta nu va fi mereu la fel de unită cum crezi. Fiecare va cunoaşte şi alţi oameni în timp, iar voi veţi petrece tot mai puţin timp împreună. Ca să nu mai vorbim de certurile care este foarte posibil să apară între unii membri. Nu te panica. Se întâmplă aproape tuturor.

16 senzaţii tari pe care le trăieşti DOAR în liceu

Unii prieteni îţi pot deveni cei mai mari duşmani. Chiar şi cei mai buni dintre ei. În principal pentru că în adolescenţă sentimentele şi gelozia nu prea pot fi controlate. Mai ales din cauza hormonilor. Pubertatea e naşpa, nu? Hei, se întâmplă mai des decât ai crede şi nu doar ţie. Când trece, s-ar putea să fiţi din nou cum aţi fost, poate chiar mai mult decât atât.

Dacă s-ar face o statistică, probabil ar arăta că niciun licean nu termină a 12-a în aceeaşi gaşcă în care a început liceul. Şi nu e nimic anormal în asta, e doar selecţie.

Dacă visezi că vei fi prieten pe viaţă cu cei din liceu, nu te grăbi cu concluzii de genul ăsta. Cu unii probabil nu o să te mai vezi faţă în faţă până la întâlnirea de 10 ani. Noroc cu Facebook, că o să vă mai daţi "like"-uri o perioadă.

TOP 12 profesori pe care toată lumea îi are în liceu sau facultate

Cei mai mari duşmani din liceu s-ar putea să-ţi devină prieteni după ce terminaţi. Pentru că aşa e viaţa, plină de surprize.

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN News