Sia e pusă pe distracție. La câteva zile după ce a lansat o variantă nouă a piesei "Move Your Body", compusă special pentru Shakira, Sia a lansat şi prima variantă de videoclip. Este un lyric video menit să binedispună pe toată lumea.

FOTO: Știai că Taylor Swift are un frate? Uite cât de HOT este!

Fimările au avut loc într-un studio, însă personajele ne duc înapoi în timp, acum 30 de ani mai exact, 1987, într-un mall american. Toată lumea e costumată conform acelor vremuri, toți poartă peruci, iar Sia se pare că i-a găsit înlocuitoare dansatoarei Maddie Ziegler, care între timp se transformase într-o domnişoară în toată regula. 

Micuța din clip se numeşte Lilliana Ketchman, are doar 8 ani şi face senzație pe Youtube cu elasticitatea şi mişcările ei.

După ce a dat lovitura cu o piesă compusă pentru Rihanna, Sia îşi încearcă forțează din nou norocul. Speră să cucerească topurile, la fel cum s-a întâmplat cu "Cheap Thrills", şi cu această melodie, compusă pentru a fi cântată de Shakira. Cele două au mai colaborat şi pentru coloana sonoră a animației Zootopia - "Try Everything" şi la "Chasing Shadows", în 2014.