După ce a dat lovitura alături de Ricky Martin și Shakira, Maluma revine cu o piesă solo, în limba spaniolă. ”Felices Los 4” e prima melodie pe care o promovează de pe cel de-al treilea album al său. 

PIESĂ NOUĂ: Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back

La 23 de ani, Maluma a fost supranumit de presa internațională senzația muzicii latino. Are șase videoclipuri în top 100 cele mai vizualizate de pe YouTube și nu se oprește aici. Urmează să lanseze al treilea album din carieră, care va fi unul bilingv. Cântă atât în engleză, cât și în spaniolă, pentru a-și ține în continuare aproape publicul latin. 

Fetelor, asta e pentru voi! Maluma s-a filmat gol, la duș

Cea mai nouă melodie pe care a lansat-o e despre acel moment când vrei să începi o relație nouă, dar nu l-ai uitat încă pe fostul/ fosta. Titlul, ”Felices Los 4” (”Fericiți toți 4”) și versurile sugerează o soluție la care sigur nu te-ai fi gândit: poți trăi fericit cu actuala, fosta și partenerul ei. Cam complicat, nu-i așa?

OMG! Maluma RUPE tăcerea. A avut sau nu o relație cu Ricky Martin? Uite ce spune presa!

Maluma a filmat și un videoclip extrem de provocator, pe care l-a promovat cu un filmuleț cu el la duș. În vizualul piesei apar Wilmer Valderrama, fostul iubit al lui Demi Lovato, și frumoasa Natalia Barulich.