Dacă la începutul anului, Puya a speriat pe toată lumea când a anunțat că se lasă de muzică şi că e pregătit să cedeze ştafeta altor "băiețaşi" din Sălăjan, artistul revine cu o lansare FORZĂ.

Sişu şi Puya s-au reunit, la 20 de ani de la apariția La Familia, pentru a povesti istoria trupei pe vlog, pentru un nou album - „Codul bunelor maniere“ și un concert aniversar - la vară la București.

Prima piesă de pe noul album este deja aici. Se numește "În realitate" și vine după o pauză de câțiva ani, timp în care Sișu a stat după gratii.

Melodia are un sound comercial, este un featuring cu Guz, și a fost produsă de Mahia Beldo în studiourile Scandalos Music. Puya și Sișu semnează versurile, iar videoclipul filmat în zona Pantelimon - Sălăjan - Titan îl are ca special guest pe luptătorul MMA Sandu Lungu.

Puya și Sișu au anunțat că noul album va fi lansat piesă cu piesă. Lansările vor avea loc săptămânal, în aceeași zi și la aceeași oră. Discul vine la 11 ani după ultimul material discografic, intitulat "O mare familie".