După ce s-a luptat cu depresia, şi a stat departe de scenă o vreme, Iggy Azalea revine. A lansat un nou videoclip, la piesa "Team". Este primul single de pe al doilea album al artistei.

De remarcat, că după ce a stat o vreme departe de lumina reflectoarelor, şi s-a rupt chiar şi de rețelele sociale, Iggy Azalea nu apare nici în noul videoclip. I-a lăsat pe dansatori să facă toată treaba.

În vârstă de 25 de ani, rapperița a trecut anul trecut printr-o depresie cumplită, care a forțat-o să-şi întrerupă turneul pe care îl susținea. Articolele din presă şi social media, care îi criticau comentariile homofobe, precum şi operația estetică, pe care şi-a făcut-o anul trecut, au pus-o la pământ din punct de vedere psihic. 

Noua Iggy Azalea nu e pregătită nici acum 100% pentru noua viață. Tocmai şi-a amânat nunta cu baschetbalistul Nick Young, până în 2017. Vedeta ar fi trebuit să se căsătorească cu logodnicul ei la finalul anului, însă a decis să amâne, pentru că vrea să termine noul album, "Digital Distortion", şi să înceapă un nou turneu de promovare.