Andreea Bălan a înnebunit pe toată lumea în ultima vreme cu dansul ZIZI. De la cei mai mici, până la cei mai mari, toată lumea a acceptat provocarea Andreei și a făcut dansul bucuriei. Acum, a venit timpul să asculți imnul bucuriei în variantă completă.

VIDEOCLIP NOU: Faydee - Legendary

Cum se face un viral? Se iau câteva mișcări simple, dar funny de dans și se provoacă fanii de pe Facebook. De câteva săptămâni, contul de Facebook al Andreei Bălan e ZIZI. Și toată lumea e ZIZI. A pornit ca o joacă și s-a transformat într-o provocare virală. Fanii de toate vârstele ai Andreei s-au filmat în timp ce dansau și au pus filmulețele pe Facebook.

VIDEOCLIP NOU: Nick Jonas feat. Tove Lo - Close

Andreea a filmat un videoclip în care ne arată cât de bine se pricepe la dans. Din Centrul Vechi până la Los Angeles, toată lumea este ZIZI. Artista și-a provocat și colegii de la ”Te Cunosc De Undeva” să facă dansul bucuriei. 

VIDEOCLIP NOU: Carmen feat. Doddy - O baladă

”Sunt emoționată că publicul a primit atât de bine dansul și că l-a facut viral, am pregătit un nou show live cu trupa, cu dansatoarele și cu multe costume și dansuri noi!", a spus Andreea. Acum dă PLAY și bagă dans!