Muzica

VIDEO: Sam Smith, Lady Gaga și The Weeknd au cântat live la Premiile Oscar

Dincolo de filme, actori și regizori, Premiile Oscar sunt și despre muzică. Sam Smith, Lady Gaga și The Weeknd au fost nominalizați la cea de-a 88-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film. Sam Smith a fost cel care a plecat acasă cu trofeul, dar toți trei au oferit prestații de neuitat.

Aceasta este lista completă a câștigătorilor de la Premiile Oscar

Sam Smith a primit Oscarul pentru ”Writing's On The Wall”, piesa de pe coloana sonoră a filmului ”Spectre”. Artistul a dedicat primul Oscar din carieră comunității gay: ”Am citit un articol acum câteva luni, în care scria că niciun bărbat gay declarat nu a câștigat vreodată un Oscar. Vreau să dedic acest premiu comunității LGBT din întreaga lume. Sper că într-o zi vom fi cu toții egali”, așa a sunat discursul lui Sam Smith la primirea statuetei. Artistul a produs emoții puternice, atunci când a cântat live piesa care i-a adus trofeul.

Lady Gaga a fost nominalizată pentru piesa ”Till It Happens To You”, o melodie cu un mesaj puternic, despre abuzuri sexuale. Gaga a cântat, ca de obicei, dumnezeiește, live:

The Weeknd a fost nominalizat pentru ”Earned It”, de pe coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades Of Grey”. Așa a sunat live:

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN Muzica