”September Song” e piesa pentru care vei face o obsesie în perioada următoare. Chiar dacă nu e septembrie, piesa asta e de pus pe repeat cel puțin până la toamnă! Vine de la JP Cooper, care se încăpățânează să rămână sus, după colaborarea de astă-vară cu Jonas Blue, cu care a rupt topurile. ”Perfect Strangers” a fost unul dintre hiturile incontestabile ale lui 2016, dar ”September Song” e mult mai deep și are un stil complet diferit.

Aceasta este cea mai ascultată melodie din lume în acest moment!

Cel mai greu pentru un artist e să lanseze o piesă după ce a avut un mega-hit, difuzat obsesiv pe radio. Trebuie să demonstreze că nu a fost foar o întâmplare și să mențină ștacheta acolo sus. Se pare că lui JP Cooper îi iese de minune. Cei mai mulți îl știu datorită featuring-ului cu Jonas Blue, pentru ”Perfect Strangers”. Recent, a lansat o piesă solo care rupe.

Top 9 melodii BETON din filmele apărute în ultimul an

”September Song” e genul de melodie care îți rămâne în cap de la primele versuri. Are tot ce îi trebuie: mesaj de dragoste, sound, vibe, videoclip frumos. Pe bune, ai auzit recent vreo declarație de dragoste mai frumoasă decât ”You were my September song”? În Marea Britanie piesa asta rupe deja. RU-PE! Dă-i un play și ai să înțelegi de ce!