Lifestyle

TOP 9 lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre relaţiile la 20 de ani

Chiar dacă nu îţi vine să crezi, cea mai importantă relaţie pe care o ai în viaţă e cea cu tine însuţi. Hei, nu vă gândiţi la prostii! E vorba strict de a nu uita de tine de dragul altuia. Iar când nu te mai simţi bine cu tine din cauza unei alte relaţii, e bine să te bagi în şedinţă şi să iei o decizie.

Cum îţi dai seama dacă un tip este iubitul PERFECT pentru tine

Şi să mai înveţi câte ceva despre cum e să ai o relaţie. Mai ales dacă ai 20 de ani sau peste. Uite ce nu îţi spune nimeni despre relaţiile pe care le ai la vârsta asta:

Chiar dacă ai impresia că te-ai maturizat după ce ai schimbat prefixul, tot o să ai parte de "drame". Astea nu dispar pur şi simplu când vârsta ta începe cu "2". Doar că trebuie să ai maturitatea necesară să le accepţi şi să mergi mai departe.

E momentul în care ar trebui să înveţi că oamenii nu au un scop în viaţă din a-ţi face rău ţie. Pur şi simplu se întâmplă. Şi trebuie să ştii să treci peste.

11 semne că eşti într-o relaţie cu o persoană "indisponibilă" emoţional

Chiar dacă ai depăşit anii adolescenţei, iubirile "prosteşti" nu dispar odată cu ei. Şi până la urmă ce e rău în ele? Fluturii în stomac sunt mişto rău la orice vârstă.

Relaţiile "disperate" nu sunt pentru cineva de 20 de ani. Nu zice nimeni că trebuie să te căsătoreşti în următorii 10 ani. Experimentează, cunoaşte-te pe tine şi pe alţii şi, orice ai face, nu te mulţumi cu puţin! Enjoy!

TOP 6 lucruri pe care doar cei care au relaţii "on-off" le pot înţelege

Când ai 20 de ani, probabil o să afli că despărţirile dor mai rău decât în adolescenţă, când plângeai în pumni câteva zile şi apoi reveneai la ce făceai înainte. Pentru că lucrurile se desfăşoară la alt nivel, deşi dragostea nu are vârstă. A, şi e posibil să te desparţi nu doar de iubiţi sau iubite, ci şi de prieteni. Pentru că toată lumea se schimbă! Chill! Şi nu uita că nu e greşit să cunoşti oameni noi, indiferent că e vorba de dragoste sau de prieteni.

#taco #nacho #nachofriend #sadtaco #friendbreakup #tacoboutit #nachofreindanymore #ihaveashirt #whomadethis

A photo posted by Potato Chip (@nacho._.weed) on

Chiar dacă nu ţi-a plăcut chimia în liceu, trebuie să-ţi placă în dragoste. Aşa că pune mâna şi învaţ-o, că fără ea nu faci mare lucru!

Relaţiile pe termen lung nu sunt obligatorii doar pentru că ai peste 20 de ani.

10 semne că relaţia voastră nu are niciun viitor

Şi în niciun caz nu trebuie să "te aşezi la casa ta" doar pentru că aşa îţi spun alţii.

Singura persoană pe care trebuie să o mulţumeşti 100% eşti tu!

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN Lifestyle