Lifestyle

TOP 11 lucruri care îi scot din sărite pe utilizatorii de iPhone

Dacă nu ai smartphone, lumea te crede depăşit, iar dacă ai smartphone sigur cunoşti "lupta" dintre utilizatorii de iPhone şi cei de Android. Fiecare spune că telefonul lui e mai bun, mai deştept, mai frumos, mai "friendly". Dar niciunul nu ar recunoaşte că are şi o mulţime de hibe care îi enervează la culme.

8 probleme pe care doar utilizatorii de Android le pot înţelege

Iată TOP 11 lucruri care îi scot din sărite pe utilizatorii de iPhone. Dincolo de faptul că ăia cu Android sunt oricum mai mulţi, au ecran mai mare şi cu rezoluţie mai bună .

1. Nu poţi instala aplicaţii care nu sunt ale celor de la Apple.

2. Nu ai atât de multe opţiuni de a-ţi personaliza telefonul.

3. Să copiezi fişiere dintr-un computer în iPhone e un iad pentru că opţiunea "drag and drop" funcţionează doar dacă ai iTunes pe ambele device-uri.

4. iPhone nu poate rula două aplicaţii în acelaşi timp.

5. Nu poţi folosi carduri de memorie la iPhone. Deci trebuie să ştergi mereu lucruri vechi ca să faci loc pentru altele noi.

EPIC! 20 de probleme pe care doar oamenii cu iPhone le pot înţelege

6. Rezoluţia ecranului e mai mică decât la telefoane cu Android din generaţii mai vechi.

7. Un iPhone la liber, fără abonament, e foarte scump.

8. La fel şi accesoriile.

9. Bateria nu poate fi înlocuită, deci când ea "moare"... bye-bye!

10. Mulţi utilizatori de iPhone se plâng de setările tastaturii, care se mai şi blochează când foloseşti telefonul în landscape mode. Arggh!

11. Siri e cool, dar nu chiar atât de cool. Mai ales când te pune să repeţi la infinit ceva pentru că nu înţelege întrebările decât într-un anumit format. Nu e mai simplu să cauţi pe Google?

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN Lifestyle