OMG! OMG! OMG! De azi toți fumătorii care de obicei îşi tuşeau plămânii pe la colțuri au căpătat o roşeață neobişnuită în obraji şi o strălucire dubioasă în ochi. Şi nu pentru că au schimbat tutunul cu altceva (dacă înțelegeți unde batem), ci pentru că toți s-au simțit, invariabil, ca în liceu, când trăgeau câte o pipă pe la colțuri, atenți să nu-i prindă cineva. Adrenalină, Booo$$!

TOP 5 GLUME despre intrarea în vigoare a legii care interzice fumatul în spațiile publice!

Cât de bună sau rea e legea anti fumat, nu o să spunem noi. Dar uite câteva lucruri care sigur se vor întâmpla odată cu interzicerea fumatului în spații publice închise.

Corporatiştii vor căuta metode de fumat pe sub masă, ca să nu le scadă productivitatea din cauza drumurilor lungi şi dese până la locul de fumat.


Fumătorii înrăiți nu se vor lăsa, ci se vor antrena asiduu pentru a fuma două țigări o dată în pauza aia de 10 minute pe care o au la dispoziție să-şi ia "doza".


Cum ce e interzis e întotdeauna tentant, unii nefumători se vor apuca şi ei doar pentru că le place să trăiască periculos.


Dacă la vară se va putea fuma la terase, deci practic nu o să se schimbe nimic, la iarnă numărul cazurilor de degerături se va dubla.


Astfel de poze vor deveni o raritate, pentru că dacă fumatul este permis pe stradă, nu e valabil şi pentru consumul de băuturi alcoolice.


Iar cei care vor încălca regulile legii anti fumat riscă oricând să li se întâmple asta: