Sălile de forță sunt pline de oameni care vor doar să se mențină în formă, dar efortul depus nu îi scuteşte de întâmplări penibile. Unii şi-au făcut curaj să povestească ceea ce aparatele nu pot spune.

HOT! 10 fotografii cu Justin Bieber care te vor motiva să mergi la sală

Un tip s-a trezit cu "jucăriile" pe afară în timp ce făcea stretching în pantaloni ilegal de scurți pentru asta

O tipă a fost la un pas să vomite din cauza efortului, dar a reuşit să se abțină. Şi i-a ieşit pe nas. La propriu!

O tipă a reuşit să se lovească "sub centură" cu gantera tocmai când încerca să impresioneze un musculos care lucra aproape de ea. Auch!

O fi fost de la efort, n-o fi fost de la efort, dar o tipă a povestit că a trebuit să schimbe sala după ce, în timp ce lucra cu instructorul, a început să scoată zgomote ciudate din zona "aceea".

Atenție, asta chiar se poate întâmpla oricui: când nu ştii să setezi viteza la banda de alergare, totul se poate termina urât. Foarte urât!

Un tip a aflat "the hard way" cât de mici sunt prosoapele de la sală, după ce a uitat cheia de la dulap în dulap. Interesant "walk of shame"...

Dacă obişnuieşti să mergi "comando" la sală, mai bine ți-ai revizui atitudinea. Pentru că accidente se pot întâmpla oricând. Şi nicio "briză" de aer nu merită să râdă lumea de tine.

Fetelor, când sunteți în acea perioadă a lunii, mai bine stați acasă, oricât de mult ați dori să slăbiți. Luați exemplu de la o tipă pe care absorbantul a lăsat-o... baltă!

Exercițiile pentru fund sunt preferatele fetelor, dar atenție! Poți fi oricând ca tipa care a avut scăpări de "gaze" chiar sub nasul instructorului.

Ca să nu mai vorbim de tipul care a recunoscut că, de prea mult efort, a "scăpat" şi altceva decât "noxe"