Anul 2015 a fost un an plin şi pe plan sentimental pentru vedete. Multe cupluri s-au destrămat, dar am avut şi relaţii surprinzătoare. Unele neconfirmate oficial, dar ştim deja că starurile încearcă să păstreze cât mai mult misterul.

Rihanna şi pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton au fost unul dintre cuplurile surpriză al anului. Începând din vară, cei doi au petrecut foarte mult timp împreună, iar apropiaţii au dezvăluit că au o relaţie. Anunţul oficial sau dezminţirea întârzie însă să apară. Tot în 2015, Rihanna a mai fost "cuplată", cel puţin de presa de scandal, cu Leonardo DiCaprio, dar povestea s-a stins destul de repede.

Jason Derulo s-a cuplat cu Jade Thirlwell, din trupa Little Mix. Cel puţin asta a dat de înţeles colega ei, Jesy Nelson, când a spus că Jade are o relaţie cu cineva ale cărui nume au iniţialele J şi D. Un alt indiciu este privirile pe care şi le-au tot aruncat pe scenă când au cântat împreună la Jingle Bell Ball 2015.

The Weekknd a avut un an excelent şi pe plan muzical, şi pe plan personal. Totuşi a preferat să-şi ţină relaţia cu modelul Bella Hadid cât mai departe de ochii lumii. Probabil până se convinge dacă este sau nu îndrăgostit. Pentru că deocamdată este la stadiul de "poate", după cum a mărturisit chiar el într-un interviu. Cei doi au jucat împreună în videoclipul piesei In The Night.

Despre Drake s-a spus toamna asta că ar avea o relaţie cu Serena Williams, după ce în presa de scandal au apărut fotografii în care cei doi apăreau sărutându-se într-un restaurant. S-a spus chiar şi că jucătoarea de tenis ar fi însărcinată cu el, însă nimic nu s-a confirmat. Nici măcar după ce un fan i-a filmat sărutându-se.

Selena Gomez şi Zedd au fost oficial împreună. A spus-o clar şi răspicat chiar ea, într-un interviu la un post de radio din Noua Zeelandă. "Am avut o relaţie şi a fost chiar ceva frumos", a povestit Selena. Relaţia a fost una care a "ars" repede, aşa că pe cei doi îi putem încadra şi la capitolul "despărţirile anului".

Aici, probabil cea mai mare surpriză a venit de la Gwen Stefani. Ea a decis să divorţeze de Gavin Rossdale după un mariaj de 13 ani. La mijloc se pare că a fost o aventură pe care el a avut-o cu baby sitter-ul celor trei copii ai lor. În condiţiile date, nici Gwen nu a pierdut timpul şi, la scurt timp după despărţire, s-a cuplat cu Blake Shelton, cu care era prietenă de multă vreme.

Miley Cyrus a rămas şi ea singură în 2015, după ce s-a despărţit de Patrick Schwarzenegger. Unii au spus că el ar fi înşelat-o, dar informaţia nu a fost confirmată oficial. Oricum, se pare că Miley nu a fost prea afectată, pentru că şi-a văzut în continuare de carieră şi de nebuniile care o caracterizează.

Un alt cuplu care s-a destrămat în 2015 a fost Zayn Malik - Perrie Edwards. Probabil pentru că Zayn a simţit nevoia de o schimbare cu adevărat radicală, după ce s-a despărţit şi de colegii din One Direction.

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton au apucat-o şi ei pe drumuri diferite, undeva prin februarie. Se pare că, după o relaţie "on-off" care a durat mai mulţi ani, cei doi au hotărât să spună stop definitiv. Nicole a spus că, deşi a fost devastată, este cea mai bună decizie pe care o puteau lua şi că sigur va rămâne prietenă cu campionul mondial de Formula 1.