Specialiştii spun că forma nasului dezvăluie caracterul unui om. Aşa că dacă vrei să afli ce fel de personalitate are cineva, de acum îl poți "mirosi" din prima. Dar mai întâi testează-l pe cei pe care îi cunoşti deja. Nu garantăm pentru cei cu operații estetice :))

Forma buzelor spune totul despre tine. Ai curaj să afli?

Nasul drept arată că o persoană este mereu inspirată, practică şi bine organizată. Te poți baza pe ea în general şi mai ales în momente de criză. Nu intră uşor în panică, este rațională şi foarte eficientă.

Testul UŞILOR. Cea pe care o deschizi spune ce e cel mai IMPORTANT pentru tine

4. Nasul cârn, sau "în vânt", denotă optimism şi altruism. Sunt persoane care iubesc să fie iubite, debordează de entuziasm şi adoră să experimenteze. Din toate punctele de vedere :)

Nasul lat trădează calități de lider. Posesorul are o personalitate puternică, dar nu este temperamental. Din contră, această trăsătură denotă echilibru şi abilitatea de a-i influența pe alții în sens pozitiv. Ştiu să-i organizeze şi să-i mobilizeze pe alții.

TEST DE PERSONALITATE: Ce spune copacul preferat despre tine

Nasul coroiat, acvilin, trădează nevoia de a fi independent şi refuzul de a merge cu turma. Oamenii cu un astfel de nas nu au nevoie de aprobarea nimănui atunci când au de gând ceva, nu primesc sfaturi şi au tendința să fie rebeli şi mai ales încăpățânați. Gura lumii nu-i interesează şi sunt dedicați până la capăt proiectelor lor.

Nasul cărnos, îngust la bază şi apoi din ce în ce mai lat spre vârf, arată faptul că o persoană este spontană, iute în gândire şi reacții, isteață, dar uneori impulsivă. Astfel de oameni au foarte mare grijă de cei din jur şi dau dovadă de o loialitate ieşită din comun.