Uneori îţi doreşti ceva atât de tare, încât ai da orice la schimb. Iar pentru unii sexul a fost cea mai la îndemână ofertă. Iată cele mai ciudate lucruri pentru care oamenii au oferit sex la schimb.

Mituri despre sex care îi sperie pe adolescenţi

O prostituată din Chile a scos la "licitaţie" 27 de ore de sex în scopul de a strânge 4000 de dolari pe care urma să-i doneze unei fundaţii caritabile care ajuta copii săraci şi cu dizabilităţi. Banii s-au strâns în două zile, printr-un "Teledon". În Chile, prostituţia este legală.

Bilete la baseball. Susan Finkelstein a fost arestată pentru că a postat pe Craigslist un anunţ în care se oferea să presteze servicii sexuale în schimbul a două bilete la meciul echipei favorite, Philadelphia Phillies, din World Series.

O prostituată din Miami a cerut doi cheeseburgeri pentru o partidă de sex cu un poliţist sub acoperire. Şi a mai vrut şi bacşiş40 de dolari. A fost arestată în timpul flagrantului.

O studentă a oferit sex în schimbul a două bilete la grădina zoologică pentru a vedea un urs panda. Anunţul a fost postat pe o reţea de socializare.

O femeie era dispusă să ofere sex pentru aur în "Warcraft". Nu conta dacă "donatorul" era femeie sau bărbat.