Cântărețul Adam Levine se pregăteşte să devină tată. Solistul trupei Maroon 5, şi soția sa, modelul Victoria's Secret, Behati Prinsloo, au anunțat că vor deveni părinți anul acesta. Este primul lor copil, din seria de 17, pe care declara el că vrea să îi facă cu Behati.

Adam Levine şi celebrul "înger" al casei de lenjerie intimă s-au căsătorit în 2014 în Mexic.

În paralel cu muzica, şi pregătirea pentru schimbatul scutecelor, solistul Maroon 5 mai are timp şi de actorie. A debutat în 2012 în cel de-al doilea sezon al serialului "American Horror Story", în care acum joacă şi Lady Gaga, iar pe marile ecrane şi-a făcut debutul în 2013, în "Begin Again", unde a jucat alături de Keira Knightley.


Modelul Victoria's Secret Behati Prinsloo a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină, potrivit unor surse citate de Eonline.com.
Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, va deveni pentru prima dată tată - GALERIE FOTO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)
Adam Levine urmează, în acelaşi timp, o carieră în actorie, debutând în 2012 pe micile ecrane în cel de-al doilea sezon al serialului "American Horror Story". Totodată, starul a debutat pe marile ecrane în drama romantică "Begin Again" (2013), unde a jucat alături de Keira Knightley