Lifestyle

8 trucuri de makeup pentru primăvară. Cum să fii atrăgătoare ca un magnet

Ne-am plictisit de moarte de haine groase şi căciuli şi abia aşteptăm să se facă frumos afară. Până atunci, o ardem pe primăvară doar în gând şi ne pregătim să înflorim. Aşa că, fetelor, am găsit pentru voi 8 trenduri de makeup pentru primăvara asta care vă vor face să înfloriţi în ochii celor din jur.

TOP 9 lucruri pe care nu ţi le spune nimeni despre machiaj

Orice tipă trebuie să ştie trucurile astea, dacă vrea să fie atrăgătoare ca un magnet. Şi nu o zicem doar noi, ci şi stiliştii ăia care au "copt" idei toată iarna.

Rujul roşu se întoarce. Şi se poartă sub toate formele. Mat, sidefat, lucios, aprins, şters... Roşu să fie!

Ştiţi miresele alea care erau machiate doar cu albastru? Anul ăsta vor fi din nou în trend. Şi voi la fel, dacă aveţi curaj să încercaţi.

Ştim că din iarnă se iese cu pielea albă, dacă nu mergi la solar. Dar puteţi să vă "bronzaţi" şi doar din pensulă. Un fard, o pudră bronzantă aplicată deştept şi deja lumea o să creadă că aţi fost la mare. Atenţie la cantităţi! Vreţi să păreţi cât mai naturale.

Mascara se poartă din abundenţă primăvara asta. Nu contează ce culoare are.

Lookul de vampiriţă sexy se obţine uşor, cu un ruj în nuanţe tari. Şi cu el mergeţi la sigur!

Dacă nu vă stă bine machiate cu albastru, aveţi opţiunea nuanţelor de roz sau de piersică. Poate chiar şi un violet. Vă vor face să arătaţi fresh ca un ghiocel ieşit din zăpadă.

Nu vă temeţi de linii când vă machiaţi. Indiferent că le faceţi din creion, din fard sau cu eye liner. Totul e să aveţi curaj şi să nu vă tremure mâna!

Dacă nu încercaţi şi privirea "metalică", nu aţi rezolvat nimic. Hai spor la machiat! Aveţi timp să faceţi probe până iese soarele!

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN Lifestyle