Fetele visează în general la poveşti de iubire ca în filme, dar nu totdeauna îndrăznesc să le spună prietenilor lor ce aşteaptă de la ei.

Şapte semne că iubitul tău merită păstrat

Fie că nu vor să pară pretențioase, fie că nu vor să îi sperie, fie că pur şi simplu aşteaptă de la ei să fie spontani, fetele îşi doresc în secret o mulțime de lucruri pe cât de simple, pe atât de importante pentru ele. Băieții să scoată o foaie de hârtie:

1. Veniți din când în când cu un buchet de flori. N-o să cadă cerul şi nici nu o să dați faliment!

2. Faceți-le surprize! Fiți spontani, nu e obligatoriu să plănuiți prea mult. Mai ales că fetele sunt atente la detalii şi s-ar putea să se prindă.

3. Ţineți-le în brațe! Şi atât :)

4. Jucați-vă cu ele, renunțați la atitudinea de macho. Şi jucați-vă cu părul lor. Le place la nebunie şi vor "toarce" ca nişte pisicuțe.

5. Faceți-le complimente când s-au chinuit două ore să se aranjeze, în loc de glume proaste. Doar şi pentru voi s-au străduit, nu?

6. Trimiteți-le mesaje fără un scop anume. Doar ca să spuneți "Bună dimineața" sau să le lăsați să ştie că vă gândiți la ele. Sigur o să se simtă în al nouălea cer.

7. Îmbrățişați-le pe neaşteptate sau chiar ridicați-le în brațe când se aşteaptă mai puțin. Chiar dacă vor țipa speriate, sigur inima lor e de două ori mai mare în momentul ăla.

8. Pe acelaşi principiu, un sărut surpriză le va face inima să se ridice în gât. Puneți mâna şi o să o simțiți: