Lifestyle

7 trenduri pe care orice tipă ar vrea să le încerce în 2017

Ştii deja că 2016 a fost anul sclipiciului! S-a purtat în makeup, în modă şi chiar în păr, aşa că, dacă te cam dor ochii după atâta strălucire, hai să îţi arătăm pentru ce trebuie să te pregăteşti în 2017. Nu de alta, dar te prind trendurile din urmă şi tu rişti să nu fii pe fază.

Astea sunt culorile anului 2017 în materie de hairstyle. Ţi-ai vopsi părul aşa?

Eşti gata? Ia notiţe, că poate te ascultă cineva ;)

Fardurile lucioase

Nu sunt ceva nou, dar anul ăsta revin în forţă. Şi nu e vorba de fardurile aea sidefate, ci de cele cremoase şi cu aspect glossy! Punem pariu că abia aşteptaţi să le încercaţi!

Naturaleţea

#IM #IsabelMarant #SS17 #Show #PalaisRoyal #PFW production by @BureauBetak

A video posted by Isabel Marant (@isabelmarant) on

Nu e fiţă, ci chiar se poartă look-ul cât mai fresh anul ăsta! Alicia Keys a furat startul încă din 2016, când a anunţat că renunţă la "masca" machiajului, iar acum treaba asta se pare că devine o modă. Te ţine să încerci?

Influenţe din anii '80

🆒🍃

A photo posted by Jeremy Scott (@itsjeremyscott) on

Ştii deja că moda revine periodic, aşa că brace yourselves! În 2017 ne întoarcem un pic în anii '80. Unii poate se bucură, alţii probabil sunt îngroziţi, pentru că s-a spus că acea perioadă a fost cea mai nasoală din istoria modei şi a frumuseţii. Nu ştim dacă e de bine sau nu, aşa că îţi spunem doar să te pregăteşti pentru un an foarte colorat.

Cărarea într-o parte

Girl powa 💥 @morgane_martini 💄 @jennifer_yepez 💇🏾

A photo posted by Grace Mahary (@gracemahary) on

Dacă te temeai că în materie de hairstyle vin vremuri complicate, află că o simplă pieptănătură într-o parte te va umple de like-uri virtuale şi reale. Merge cam la orice ţinută şi îţi va da un aer fresh şi natural. Şi tot ce trebuie să faci e să îl aşezi cu mâna.

Oja în culori metalice

Girl powa 💥 @morgane_martini 💄 @jennifer_yepez 💇🏾

A photo posted by Grace Mahary (@gracemahary) on

Partea bună e că are un aspect futurist. Partea mai puţin bună e că s-ar putea să fie costisitoare, pentru că dacă le vrei neapărat e mai bine să mergi la un salon specializat.

Blondul cenuşiu şi stilul "silver ombre" sunt un "must" când vine vorba de hairstyle.

Microblading

Sprâncenele tatuate nu au arătat niciodată mai natural. Partea proastă e că e destul de costisitor să le obţii şi că, dacă vrei să faci o schimbare, nu ai cum în următorii 2-3 ani. Partea bună e că nu au nevoie de retuşuri şi că nu doare, pentru că procedura se face cu anestezie locală. Dacă te bagi sau nu, e decizia ta!

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN Lifestyle