Majoritatea bărbaților celebri au lângă ei partenere scoase parcă dintr-o imprimantă 3D. Toate au măsurile ideale, formele perfecte şi un look de cele mai multe ori impecabil. Dar nu toți preferă acest gen de femei.

Avem şi cazuri, rare, e drept, de "playboy" care s-au combinat cu femei obişnuite în ochii celor care țin la convenții. Dar e clar că pentru ei au fost cel puțin speciale!

ȘASE vedete care s-au căsătorit cu iubitele lor din liceu

Uite aici 7 poveşti de dragoste în care bărbații celebri nu au ținut cont de stereotipuri fizice şi morale.

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness

Probabil toată lumea e de acord că "Wolverine" ar fi putut avea orice femeie din lume. Dar el nu a dorit "orice" femeie, ci pe Deborra-Lee. Sunt un cuplu de 20 de ani, ea este mai mare decât el cu 13, dar asta nu pare să-i împiedice să se iubească aşa cum o fac.

Misha Collins şi Victoria Vantoch

El este un actor celebru, iar ea om de ştiință şi jurnalist. Au fost colegi de şcoală, s-au căsătorit în 2002 şi au împreună doi copii. Şi sunt fericiți, iar asta e singura convenție de care le pasă.

Josh Holloway şi Yessica Kumal

Starul dn Lost şi Yessica, o indoneziană simpatică, sunt căsătoriți de aproape 13 ani. Poate că pare el un bad boy, dar alături de Yessica şi de copiii lor nu e deloc aşa.

Chris Noth şi Tara Wilson

El este "Big" din "Sex and the City", iar ea este soția lui. N-a găsit-o la vreun eveniment cu fast de la Hollywood, ci la un club al cărui membru era şi în care ea era chelneriță. După 10 ani în care asta a fost singura legătură dintre ei, a apărut şi scnteia iubirii. Acum au o căsnicie fericită şi afaceri de succes.

Matt Damon şi Luciana Barroso

S-au cunoscut în Miami, unde Matt era la o filmare. Luciana lucra într-un bar local. În 2007 s-au căsătorit, iar de atunci au făcut 3 copii. Şi povestea continuă.

Ethan Hawke şi Ryan Shawhughes

Ethan Hawke era căsătorit cu Uma Thurma, iar Ryan era dădacă în casa lor. Lucrurile au luat o turnură demnă de un scenariu de Hollywood, iar când Uma a aflat de idila celor doi, a divorțat. În 2008, Ethan şi Ryan s-au căsătorit, iar de atunci sunt de nedespărțit. Dacă ar fi să fim răi, am spune că ştie ea de ce nu-l scapă din ochi. Dar nu vrem să fim...

Pierce Brosnan şi Keely Shaye Smith

Fostul Bond nu e chiar atât de aventurier în viața reală cum era în film. Deşi are un farmec aparte, nu l-a folosit în mod superficial. Keely Shaye Smith apare în lumina reflectoarelor doar când trebuie să-şi însoțească soțul. Au avut o relație de 7 ani, au făcut doi copii în 2001 şi trăiesc o viață de poveste într-o casă pe malul Atlanticului. Fără să le pese de comentarii răutăcioase şi bârfe, care nu o dată s-au legat de aspectul fizic al doamnei "Bond".