Lifestyle

5 lucruri enervante pe care toţi le facem, dar nu ne dăm seama

E evident că eşti enervant pentru ceilalţi când renunţi la planuri în ultimul moment, când întrerupi povestea cuiva doar ca să spui tu "una mai bună" sau când ţi se spune că eşti... enervant. Dar mai sunt şi lucruri pe care le facem fără să ne dăm seama şi care îi irită pe cei din jur. Iar dacă nu ţi le-a spus nimeni până acum, ia de aici! Data viitoare o să ştii!

7 tipuri de colegi NESUFERIŢI pe care nimeni nu şi-ar dori să îi aibă

P.S. Nu zice nimeni că e sfârşitul lumii, dar nu strică ceva mai multă atenţie la lucrurile care s-ar putea să-i deranjeze pe alţii, chiar dacă ţie ţi se par perfect normale. Aşa că no offence, da?

Nu respecţi spaţiul personal al celorlalţi

Ştii tu... te tolăneşti pe canapea chiar dacă îi înghesui pe alţii, îmbrăţişezi oamenii cu forţa, intri încălţat în casa cuiva fără să întrebi dacă e ok, te serveşti din mâncarea altuia fără invitaţie... De-astea! Poate sunteţi extrem de apropiaţi, dar puţină atenţie nu strică din când în când.

Ironizezi pe toată lumea

E funny să fii "bufonul" grupului, dar nu uita că nu toate glumele făcute pe seama altora sunt amuzante. E bine să ştii când să te opreşti sau, dacă nu reuşeşti, să ştii măcar când să îţi ceri scuze.

Nu recunoşti când ai făcut o greşeală

A greşi e omeneşte şi nu te doare dacă admiţi că ai comis-o! Şi nici dacă încerci să nu mai dai vina pe alţii pentru erorile tale. #SorryNotSorry

Pedalezi pe gafă

Uneori pur şi simplu nu-ţi dai seama când ai făcut o gafă. Dar când o faci, schimbă elegant subiectul în loc să insişti fără succes să încerci să o repari. Las-o aşa!

Eşti prea "bossy"

Orice grup are nevoie de omul responsabil cu planurile, dar asta nu te face "şeful clasei". Ceilalţi au şi ei dreptul la opinii, iar dacă uiţi asta s-ar putea să te transformi în persoana aia care irită pe toată lumea.

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN Lifestyle