Fetele au o mulțime de calități pentru care merită să fie iubite, însă au şi obiceiuri care ar scoate din sărite orice tip, indiferent cât de calm şi răbdător ar fi.

OPT lucruri pe care fetele n-ar trebui să le facă NICIODATĂ de față cu iubiții lor

Ladies, astea sunt lucrurile care îl vor scoate tot timpul din sărite pe "iubi". Să nu le faceți decât dacă vreți cu adevărat să-l enervați!

Îi dai mesaje cu subînțeles pe care te aştepți să le înțeleagă. Un tip nu citeşte aproape niciodată printre rânduri, aşa că dacă încerci să-l bagi în ceață, veți reuşi doar să stârniți nervi.

Nu aştepți să termine ce are de spus. OK, uneori probabil bate câmpii, dar nu e frumos să-l întrerupi (chiar) mereu.

Vorbeşti mult. Prea mult! Chiar dacă e o linişte de te dor urechile, uneori e frumos să te bucuri de ea.

Încerci să obții totul prin flirt şi probabil reuşeşti. Dar asta o să-l scoată din sărite mai devreme sau mai târziu. Aşa că e bine să ştii să o faci cu măsură.

Îți place să-l faci gelos! Ştim! Dar dacă tot te joci aşa cu el, când se enervează nu sări la gâtul lui pentru că e "prea gelos".

Te prefaci că nu înțelegi ceva atunci când nu-ți convine? S-ar putea să-i stârneşti reacții neaşteptate şi să sfârşiți amândoi supărați.

"Chițăiala" cu prietenele tale o fi funny pentru voi, dar niciun tip nu apreciază acutele pe care le scoateți când vă bucurați împreună de ceva.

Îl comparați mereu cu "fostul". Ca să înțelegeți cam cât de tare îl enervează, închipuiți-vă că ar face şi el la fel. Ei, cum ar fi?

Spui că eşti "OK" atunci când eşti supărată şi aştepți ca el să se prindă că nu e aşa. Ceea ce e foarte enervant pentru amândoi. Pentru că telepatia nu funcționează chiar la oricine.

Îl tratezi ca pe un copil. Iar asta nu îi place deloc. Chiar dacă nu ți-o spune.