Lifestyle

10 lucruri cu care fetele îl enervează tot timpul pe "iubi"

Fetele au o mulţime de calităţi pentru care merită să fie iubite, însă au şi obiceiuri care ar scoate din sărite orice tip, indiferent cât de calm şi răbdător ar fi.

OPT lucruri pe care fetele n-ar trebui să le facă NICIODATĂ de față cu iubiții lor

Ladies, astea sunt lucrurile care îl vor scoate tot timpul din sărite pe "iubi". Să nu le faceţi decât dacă vreţi cu adevărat să-l enervaţi!

Îi dai mesaje cu subînţeles pe care te aştepţi să le înţeleagă. Un tip nu citeşte aproape niciodată printre rânduri, aşa că dacă încerci să-l bagi în ceaţă, veţi reuşi doar să stârniţi nervi.

Nu aştepţi să termine ce are de spus. OK, uneori probabil bate câmpii, dar nu e frumos să-l întrerupi (chiar) mereu.

Vorbeşti mult. Prea mult! Chiar dacă e o linişte de te dor urechile, uneori e frumos să te bucuri de ea.

Încerci să obţii totul prin flirt şi probabil reuşeşti. Dar asta o să-l scoată din sărite mai devreme sau mai târziu. Aşa că e bine să ştii să o faci cu măsură.

Îţi place să-l faci gelos! Ştim! Dar dacă tot te joci aşa cu el, când se enervează nu sări la gâtul lui pentru că e "prea gelos".

Te prefaci că nu înţelegi ceva atunci când nu-ţi convine? S-ar putea să-i stârneşti reacţii neaşteptate şi să sfârşiţi amândoi supăraţi.

"Chiţăiala" cu prietenele tale o fi funny pentru voi, dar niciun tip nu apreciază acutele pe care le scoateţi când vă bucuraţi împreună de ceva.

Îl comparaţi mereu cu "fostul". Ca să înţelegeţi cam cât de tare îl enervează, închipuiţi-vă că ar face şi el la fel. Ei, cum ar fi?

Spui că eşti "OK" atunci când eşti supărată şi aştepţi ca el să se prindă că nu e aşa. Ceea ce e foarte enervant pentru amândoi. Pentru că telepatia nu funcţionează chiar la oricine.

Îl tratezi ca pe un copil. Iar asta nu îi place deloc. Chiar dacă nu ţi-o spune.

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN Lifestyle