Entertainment

VIDEO: Adele și Ellen au făcut cea mai tare farsă EVER. Vezi una dintre cele mai tari apariții!

 People.com

Când se întâlnesc Adele și Ellen DeGeneres, se lasă cu lacrimi. De râs, evident. Cântăreața britanică a fost invitată la Ellen Show și a fost de-a dreptul delicioasă. Cele două au pus la cale o farsă epică pentru angajații unui magazin unde se vindeau smoothie-uri. Adele a vorbit și despre problemele de sunet pe care le-a întâmpinat la Premiile Grammy.

VIDEO: Știai că Sia cântă ”Diamonds” mai bine decât Rihanna și că a fost dependentă de droguri? 

Ellen are unul dintre cele mai tari show-uri de televiziune din State. Și când știi că Adele e în preajmă, nu ratezi sub nicio formă ocazia de a o avea invitată. O pui să cânte, o întrebi despre subiecte delicate și... o pui să facă farse.

VIDEO: Știai că Adele cântă rap și că e fan Spice Girls? Vezi una din cele mai tari apariții din carieră!

Cât de dificil e să-i vinzi lui Adele un fresh de fructe? Mai greu decât ai crede... Mai ales când Ellen e complice și îi șoptește în cască vrute și nevrute. Nu știm cum s-a abținut să nu râdă și trebuie să recunoaștem că e o actriță foarte bună!

Ai râs, nu-i așa? Și noi! Dar să revenim la momentele serioase din emisiune. Adele a povestit ce  s-a întâmplat cu sunetul în timpul prestației ei de la Grammy și a recunoscut că a fost foarte dezamăgită: ”Am plâns aproape toată ziua”. Și acum știm că vrei s-o auzi pe Adele cântând. Here you go!

TU CE TAG I-AI DA?
ALTE ARTICOLE DIN Entertainment