Când nu ai chef să faci exerciții, până și încălzirea ți se pare că presupune foarte mult efort. Sunt zile în care îți propui să faci mișcare, dar intervine acea lene care parcă pune stăpânire pe tine și care face ganterele să pară cu mult mai grele. Ce faci atunci? Simplu! Iată trei metode, care te vor ajuta să îți recapeți motivația, în funcție de preferințe!

FOTO. 19 tunsori pe care oricine ar trebui să le încerce anul ăsta

1. Un traseu de multe ar fi cea mai bună variantă, pentru un sportiv mai leneș. Indiferent că îl parcurgi pe bicicletă, sau pe propriile picioare. Motivația ar putea fi la orice pas...

2. Cu toate că e riscant, alcoolul poate ajuta, de multe ori, atunci când vrei să faci sport. După câteva înghițituri exercițiul e să... îți găsești echilibrul.

3. Dacă iubești dulciurile și obișnuiști să te recompensezi cu o bombonică, ori de câte ori faci ceva cum trebuie, atunci poți proceda ca tipul din imagine.

Iar dacă niciuna din cele de mai sus nu reușesc să te ajute să îți învingi lenea, iată ceva care să te ajute să nu te mai simți atât de vinovat!