Shakira spune despre el că e pretty boy. Și dacă spune Shakira... chiar n-ai cum s-o contrazici! Maluma e tipul care face senzație în muzica latino și nu numai. Unii spun că îi calcă pe urme lui J Balvin. Are doar 22 de ani, dar se laudă deja cu un album de debut care a rupt, un featuring cu Ricky Martin și unul cu Shakira, pentru piesele ”Vente Pa' Ca” și, respectiv, ”Chantaje”. Unde mai pui că presa speculează că se leagă ceva și cu Selena Gomez, după ce și-au dat follow reciproc pe Instagram. Hmmm...

În orice caz, la cei 22 de ani, Maluma a frânt deja multe inimi de domnișoare și pe bună dreptate! E hot, are sânge latin și cântă bine. Uite alte cinci lucruri pe care probabil nu le știai despre el.


Maluma s-a născut în Columbia, locul de unde provin și Shakira, Juanes sau Sofia Vergara.

Prima lui pasiune a fost fotbalul și se descurca destul de bine. Ar fi putut deveni un Messi, dar s-a luat cu muzica, cea mai mare pasiune a lui.

Numele lui adevărat e Juan Luis Londoño Arias. Numele de scenă, Maluma, e de fapt un omagiu adus părinților și surorii lui. Și-a făcut un tatuaj cu primele litere din numele lor, Marli, Luis și Manuela și de aici i-a venit și ideea numelui de scenă.

Are experiență în televiziune, pentru că a făcut parte din juriul The Voice Kids în Columbia.

Albumul lui de debut, ”Magia”, a avut un succes uriaș. Lansat în 2012, a primit titlul Discul de Aur în Columbia și i-a adus lui Maluma o nominalizare Grammy, la categoria Best New Artist.